DTD u brojevima

U proteklih 28 godina bili smo fokusirani na kvalitetu i lovnost naših proizvoda. Bezbroj malih koraka rezultiralo je jednim velikim iskorakom, koji je prepoznao svijet, ali najvažnije, iskorak koji su prepoznali naši domaći ribari.

Naši proizvodi se mogu pronaći u preko dvadeset zemalja i s ponosom možemo istaknuti da smo u mnogim kategorijama ispred konkurencije.

DTD je danas jedan od vodećih brendova u proizvodnji ribarskog pribora, posebno mamaca za lov liganja.

Svi naši proizvodi su testirani, balansirani i što je najvažnije, lovni.

U ponudi trenutno imamo preko 200 različitih artikala, što uz opcije različitih težina, boja i veličina znači 3600 različitih stavki.

2019. je bio naš deseti EFTTEX (najveći europski sajam ribarskog pribora) i ponosni smo što kao jedini Hrvatski predstavnik izlažemo na sajmu najvećeg značaja u ribarskom svijetu.

Prosječni godišnji rast prihoda je 15%, a popraćen je i porastom zaposlenih. Prosječno godišnje zaposlimo 7 nova djelatnika i danas brojimo 90 zaposlenih, uz mnogobrojne partnere i kooperante diljem regije.

Preko 1000 trgovina ribarske opreme u svijetu danas ima u ponudi naše proizvode, što nam je čast, ali i obveza da nastavimo kako pratiti, tako i postavljati svjetske trendove.

Naša lokacija